Григор вече тренира в Мелбърн

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров вече тренира в Мелбърн, където в понеделник започва първият за годината турнир от „Големия шлем“ – Откритото първенство на Австралия. 25-годишният хасковлия пристигна в Мелбърн от Бризбън, където записа три победи срещу играчи от Топ 10 и грабна петия трофей в кариерата си.
През 2016 година първата ни ракета достигна до третия кръг на Australian Open, като бе спрян в четири сета от четирикратния шампион Роджър Федерер.
Димитров ще разбере жребия си за Australian Open 2017 в петък. Българинът ще бъде сред поставените тенисисти.

bet365

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.