Григор Димитров – Давид Гофен 15 Ноември

Двубоят между Григор Димитров – Давид Гофен ще се проведе на 15 ноември (сряда) от 16:00 часа българско време в среща от група „Пийт Сампрас“ на АТР финалите в Лондон, Великобритания. Родният таланта има превес в досегашните си двубои с белгиеца, но загуби най-скорошният от тях.

Залози за победа на Димитров се приемат при коефициент от 1.53. Шансовете му да вземе откриващия сет са оценени на 1.61. Коефициентът за краен успех на Гофен е 2.50.

Гришо дебютира в Мастърса на осемте най-добри с трудна победа над Доминик Тийм (Авс) с резултат 6-3 5-7 7-5. Ако успее да се справи и с Гофен. Той не само ще си гарантира място в 1/2-финалите, но и ще финишира на първа позиция в потока.

Гофен също тръгна с успех в „О2 Арена“, след като сломи със 7-6(5) 6-7(4) 6-4 невъзстановения от контузия Рафаел Надал (Исп). Който впоследствие се оттегли от турнира. Белгиецът може да се класира за последните четири още в сряда при успех с резултат 2-0 сета (4.00 това да се случи).

Димитров води с 3-1 победи в сблъсъците си с Гофен на ниво АТР. Последният от тях бе в Ротердам през февруари и завърши при резултат 6-4 1-6 6-3 за тенисиста от Лиеж. Двамата имат и три мача в турнирите от сериите Чаланджър и Фючърс, като и трите са завършили в полза на българина.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG