Григор Димитров – Давид Гофен 19 Ноември

Двубоят между Григор Димитров – Давид Гофен ще се проведе на 19 ноември (неделя) от 20:00 часа българско време във финала на Мастърса на осемте най-добри в „О2 Арена“ в английската столица. Хасковлията ще се опита да дублира успеха си над белгиеца от сряда, когато в среща от груповата фаза му отпусна само два гейма.

Залози за нова победа на Димитров с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.90. Шансовете му да вземе първия сет са оценени на 1.50. Коефициентът за краен успех на Гофен е 3.25.

Димитров, който е дебютант на АТР финалите. Записа четвърта поредна победа в престижната надпревара след обрат срещу Джак Сок (САЩ) в 1/2-финалите с резултат 4-6 6-0 6-3. С този успех той си гарантира завършването под номер три в годишната ранглиста на АТР.

Българската звезда е само на крачка от най-ценния трофей в досегашната си кариера- най-големия такъв в тениса извън Големия шлем. През сезона той грабна първата си титла от сериите Мастърс в Синсинати. А освен това спечели и надпреварите в Бризбейн и София.

Гофен сътвори сензацията на турнира, след като шокира в 1/2-финалите 19-кратния шампион от шлема Роджър Федерер (Швейц) с 2-6 6-3 6-4. В първия си мач в Лондон той сломи световният номер едно Рафаел Надал (Исп) и така се превърна в едва шестия тенисист в историята. Побеждавал двамата титани на съвременния тенис в рамките на един турнир.

„Давид спечели срещу Рафа и Роджър. Това са много големи победи. Мисля, че това ще му даде още по-голяма увереност. Но аз няма да се фокусирам върху неговата увереност или играта му. Фокусиран съм върху това, което аз трябва да направя“, каза Гришо преди финала.

Димитров има превес от 4-1 победи в преките си сблъсъци с Гофен на ниво АТР. Най-скорошната от тях е гореспоменатия му успех в сряда с категоричното 6-0 6-2. Двамата имат и три мача в турнири от категориите Чаланджър и Фючърс, като и трите са спечелени от родния ни талант.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG