Григор Димитров – Джон Милман 02 Януари bet365

Двубоят между Григор Димитров – Джон Милман ще се проведе на 02 януари (сряда) от 03:00 часа след полунощ българско време в двубой от втори кръг на турнира от сериите АТП Бризбейн, Австралия. Срещата е първа в програмата на централния корт и ще започне в 3:00 часа след полунощ наше време.

Залози за нов успех на Григор можете да правите с коефициент 1.40. Коефициентът за победа на Милман този път е 2.75, а линията затова да видим тайбрек в мача се котира на 2.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Димитров откри новата кампания с победа срещу Йошихито Нишиока с 6-3 6-4. Шампионът от 2017 г. започна неуверено на свой сервис. Но постепенно намери играта си и преодоля съпротивата на японеца.

Милман, който заема 38-мо място в световната ранглиста. Потегли на домашното състезание с победа срещу американеца Тенис Сандгрен с резултат 7-6 (6) 6-7 (6) 6-0. 29-годишният тенисист е устремен за първи път в кариерата си да прескочи втория кръг в Бризбейн.

„Григор е страхотен играч и предизвикателството пред мен е голямо. Труден противник е, когато е в ритъм. Трудно може да се контролира играта му, тъй като разполага със страхотни качества. Нямам търпение за мача, това са тенисисти, срещу които искам да играя. Искам да се тествам срещу най-добрите в света и какво по-хубаво място за това от Бризбейн“, каза Милман в навечерието на мача.

Димитров и Милман са изиграли един мач и на равнище Чалънджър. През 2010 г. те се сблъскаха в квалификациите на турнира на трева в Нотингам. Апобедата отиде на сметката на австралиеца с резултат 6-3 6-4.

Ако подчини Милман за втора поредна година, в 1/4-финалите Димитров ще срещне втория поставен Кей Нишикори (Япо) или Денис Кудла (САЩ). Нишикори води с 1-0 в общия баланс между двамата.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com