Григор Димитров – Жереми Шарди 25 Март

Двубоят между Григор Димитров – Жереми Шарди ще се проведе на 25 март (неделя) от 22:30 часа българско време в сблъсък от трети кръг на Мастърса в Маями, САЩ (АТР 1000). Двубоят е под номер четири в програмата на Централния корт.

Залози за победа на Димитров можете да правите с коефициент 1.28, а вероятността нашенецът да спечели с 2-0 сета е оценена на 1.72. Успех на Шарди пък ще умножи залога Ви по 3.50.

Димитров сътвори обрат в първия си мач на „Крендън Парк“. След като навакса сет изоставане срещу германеца Максимилиан Мартерер за крайното 4-6 6-2 6-1. Хасковлията не впечатли особено с играта си, но намери начин да преодолее германската съпротива. С което и сложи точка на негативна серия от три поражения в тура.

Шарди, който заема 90-то място на сингъл в света, достигна до трети кръг, след като се наложи над бразилския квалификант Руджерио Дутра Силва с 7-5 6-1. 31-годишният французин, носител на една АТР титла, ще направи опит за първи път в кариерата си да се класира в 1/8-финалите на “Miami Open“.

Димитров има положителен баланс срещу Шарди (3-1) в досегашните им официални двубои. Нашенецът е в серия от три победи в това съперничество и не познава загубата от съперника на твърди кортове. За последно двамата се срещнаха на US Open 2016, където Гришо ликува в пет сета – 4-6 6-4 3-6 6-4 6-2.

При четвърти пореден успех над французина, Димитров ще срещне в 1/8-финалите Милош Раонич (Кан) или Диего Шварцман (Арж). Раонич се поздрави с успеха в единствения си досега сблъсък с Шварцман и шансовете му отново да повали нисичкия аржентинец са оценени на 1.57.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com