Григор Димитров – Жулиен Бенето 21 юни

Двубоят между Григор Димитров – Жулиен Бенето (Фра) ще се проведе на 21 юни (сряда) от 13:00 часа във втория кръг на силния турнир на трева “The Queen’s Club“ в Лондон, Англия (АТР 500). Гришо има две победи и също толкова загуби срещу 35-годишния французин.

Коефициентът за победа на Григор е 1.22. Шансовете на Бенето да се поздрави с успеха са оценени на 4.00.

Григор Димитров постигна безапелационна победа на старта в Куинс срещу американеца Райън Харисън в понеделник, а съперникът му за втория кръг стана ясен днес, след като Бенето преодоля безпроблемно с 6-2 6-2 участвалият с „уайлд кард“ представител на домакините Джеймс Уорд.

Бенето е 87-ми в ранглистата на сингъл и бивш 27-ми в света през 2014 г. През миналата седмица той достигна до 1/4-финалите на тревата в Хертогенбош, започвайки от квалификациите. 185-сантиметровият тенисист е с 10 загубени АТР финала на сметката си и нито една завоювана титла.

Шестият в схемата Димитров и Бенето ще се изправят за пети път един срещу друг във веригата на професионалистите. Предстоящият дуел ще бъде първи помежду има на затревени кортове, като в него Гришо ще бъде амбициран да вземе реванш за загубите в последните им две срещи.

Нашенецът отстъпи на Australian Open 2013 с 0-3 сета и в Шанхай 2014 с 0-2 сета, след като преди това го бе надиграл постепенно в Гщаад 2012 (2-1 сета) и Базел 2012 (2-1 сета).

Преди идния сблъсък шампионът в Куинс от 2014 г. Димитров заяви пред телевизионния канал на АТР, че се чувства позитивно настроен за сезона на трева и е готов да даде всичко от себе си за положителни резултати.

„Засега годината за мен е добре. Можех да се представя по-силно през сезона на клей, тъй като играх добре, но изпуснах шансовете си. Сега обаче настъпва сезона на трева и аз съм настроен доста по по-позитивно. Най-доброто нещо, което мога да сторя е да се раздам на 100% на корта и извън него. Обичам много да играя на тази настилка. На нея се чувствам като у дома си“, каза Гришо.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG