Григор Димитров – Макензи Макдоналд 17 Януари

Двубоят между Григор Димитров – Макензи Макдоналд ще се проведе на 17 януари (сряда) от 10:00 часа българско време с двубой помежду си от втория кръг на Откритото първенство на Австралия. Това ще бъде първи официален мач между двамата в тура.

Залози за победа на Димитр9ов с резултат 3-0 сета се приемат при коефициент от 1.22. Шансовете за успех на Макдоналд се приемат при коефициент от 19.00.

Димитров потегли убедително на „Мелбърн Парк“, след като отпусна само шест гейма на преминалия през пресявките Денис Новак (Авс) за крайното 6-3 6-2 6-1. Той имаше колебания само на начален удар, след като допусна пет двойни грешки при седем аса.

„Всичко зависи от моята игра и от това как ще се справям аз на корта. Това е всичко, аз съм концентриран върху нея. Останалото не е под мой контрол. Наистина се нуждая да остана съсредоточен и спокоен. Разчитам на своята игра“, сподели Гришо след мача с Новак.

Макдоналд си осигури среща с хасковлията след успех над друг квалификант- Елиас Имер (Шве), с резултат 6-4 6-3 4-6 6-1. Тове беше и първата му победа в основна схема на турнир от Големия шлем.

При успех над Макдоналд, Димитров ще спори за място на 1/8-финалите със спечелилия сблъсъка между 30-ия поставен от Русия Андрей Рубльов (1.36 за победа) и финалиста от 2006 година Маркос Багдатис (Кип). Рубльов и Багдатис не са се изправяли един срещу друг до момента.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG