Григор Димитров – Пабло Куевас 16 Януари bet365

Двубоят между Григор Димитров – Пабло Куевас ще се проведе на 16 януари (сряда) от 09:30 часа сутринта българско време в мач от втори кръг на Australian Open. 27-годишният хасковлия има шанс да го стори на Откритото първенство на Австралия, като за целта са му нужни още шест победи. В понеделник той откри сметката си в Мелбърн с успех в четири сета над Янко Типсаревич (Сър).

Междувременно, залози за победа на Григор над Пабло Куевас от Уругвай във втори кръг в сряда се приемат при коефициент от 1.11. Шансовете му да спечели титлата в Австралия са оценени на 41.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Димитров на пъти стига до подножието на финала в „мейджър“ надпревара- на Уимбълдън 2014 и преди две години в Мелбърн. Във вторият случай той бе спрян от испанеца Рафаел Надал (9.00 за титла в Мелбърн) след зрелищна петсетова битка.

„Доказал съм, че мога да се справям добре. Печелил съм съм големи турнири като в Синсинати, няколко пъти съм бил на 1/4-финали и на 1/2-финали в шлема. Остава да направя следващата крачка. Колко далеч съм от титла от шлема? Щеше ми се да мога да го кажа, но когато се готвиш всеки ден и влагаш всичките си усилия, това е най-важното. Просто никога не знаеш коя седмица или кой турнир ще бъдат твоите“, сподели Гришо.

Най-голямата титла в кариерата на българина е от АТР финалите в Лондон през 2017 година. Няколко месеца по-рано той спечели първия си и единствен досега трофей от сериите Мастърс в Синсинати.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com