Григор Димитров – Хуан Мартин дел Потро 4 Октомври

Двубоят между Григор Димитров – Хуан Мартин дел Потро ще се проведе на 04 октомври (сряда) от 14:30 часа българско време във втори кръг на турнира в Пекин, Китай (АТР 500). Поставеният под №3 българин ще играе срещу коварния аржентинец Хуан Мартин дел Потро, срещу когото има само един успех в шест мача на официално равнище.

Коефициентът за победа на Димитров е 2.10, а ставката затова родният представител да спечели първия сет е 2.10. Шансовете на Дел Потро да се поздрави с успеха са оценени на 1.66.

Григор Димитров срещна сериозни проблеми на старта в китайската столица. Където повали трудно босненеца Дами Джумхур с 6-1 3-6 6-3. Миналогодишният финалист на “China Open“ показа колебания при подаванията си. Като вкара едва 60% от първите си сервиси и допусна девет двойни грешки.

Хуан Мартин дел Потро от своя страна надви в първи кръг уругваеца Пабло Куевас с 7-6 (4) 6-4 за 1 часа и 40 мин. престой на корта. 198-сантиметровият аржентинец. Който достигна до 1/2-финалите на US Open, бе доста солиден в мача, допускайки само една двойна грешка срещу реализирани 11 аса.

Димитров и Дел Потро си размениха по един успех през тази година. „Кулата от Тандил“ ликува на клея в Рим. А хасковлията се поздрави с първа победа в съперничеството им в 1/8-финалите в Синсинати (6-3 7-5), където впоследствие завоюва първата си Мастърс титла.

Успее ли Димитров да вземе втори успех срещу Дел Потро, в трети кръг ще се изправи срещу Алиаж Бедене от Великобритания или петият поставен Роберто Баутиста Агут (Исп). Баутиста Агут се цели в трети пореден успех срещу британеца. Като шансовете му да успее да го постигне са оценени на 1.18.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG