Григор с личен рекорд след победата срещу Раонич

За първи път в кариерата си Григор Димитров побеждава двама представители на първата десетка на световната ранглиста в рамките на един турнир, съобщава ATP Media Info. Тази сутрин най-добрият ни тенисист, номер 17 в класацията на ATP към днешна дата, елиминира със 7:6 (7), 6:2 на полуфиналите на турнира в Бризбън миналогодишния шампион и №3 в света Милош Раонич (Канада). Преди това, на четвъртфиналите, хасковлията се справи и с австрийския талант Доминик Тийм, който е №8 в ранглистата – 6:3, 4:6, 6:3. В битката за трофея утре Димитров ще се мери сили с още един представител на Топ 10 – №5 Кей Нишикори (Япония), срещу когото има три загуби от три срещи досега.

bet365

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.