Гуардиола защити Браво

Специалистът увери, че провинилият се срещу Барселона чилийски страж продължава да се ползва с пълното му доверие. Пеп Гуардиола претърпя истинско фиаско при завръщането си на „Камп Ноу“, след като воденият от него Ман Сити инкасира тежко поражение с 4:0 от Барселона. Лионел Меси (1.75 да стане голмайстор в Шампионската лига) блесна с хеттрик, а едно точно попадение в края добави Неймар.

Ключов момент за крайния изход на срещата бе изгонването на бившия страж на Барса Клаудио Браво в 53-та минута, когато чилиецът игра с ръка извън наказателното поле. Въпреки тази скъпоструващата грешка обаче, Гуардиола не пожела да разкритикува своя вратар и подчерта, че продължава да му има пълно доверие.

„Няма да има никаква промяна. До последния ден в кариерата ми като треньор играта на моя отбор ще започва от вратаря. Понякога се случват грешки, но това е футбола. Разбира се, Клаудио осъзнава какво е направил, но той е изключително опитен футболист и един от най-добрите на своя пост в последните 10 години. Нямам никакви съмнения в него. Загубихме с 4-0, но ние сме нов клуб и все още се опознаваме“, заяви Гуардиола.

След загубата в каталунската столица Ман Сити остава само с четири точки в подреждането на група С, а Барселона е с пълен точков актив и вече гледа към 1/8-финалите. Борусия Мьонхенгладбах е опасно близко зад Сити с три точки, а Селтик е на дъното със само една.

Ман Сити няма победа в нито един от миналите си четири мача във всички състезания и в неделя „гражданите“ ще се хвърлят да сложат край на тази поредица в домакинството си на Саутхемптън. Залози за победа на Сити в мача се приемат с коефициент 1.44, а вероятността да станем свидетели на равенство на „Етихад“ е оценена на 4.50.

Аржентинският голмайстор на Сити Серхио Агуеро изненадващо остана на резервна скамейка в схватката с Барса, но в неделя се очаква да започне в стартовия състав. Коефициентът Агуеро да бъде точен срещу „светците“ е 1.80.

Не забравяйте, че ако срещата Ман Сити-Саутхемптън завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само по bet365.

Save