Гуардиола: От нас се иска да печелим наред, а в края ще видим

Ако изключим Ливърпул и Тотнъм, които все още не са изиграли мачовете си от 18-ия кръг в Англия, всички останали тимове в челото записаха победи и продължават битката. Челси остава на 7 точки пред Манчестър Сити, което е най-важното нещо за Джосеп Гуардиола. Мениджърът на „гражданите“ смята, че съставът му вече няма право на никакви грешки.

„Всеки двубой до края е като финал. Няма как да е по друг начин, след като един от съперниците ти е спечелил 12 поредни мача“, категоричен е испанецът.

Според Пеп Челси и мърсисайдци са с по-големи шансове за титлата, защото имат предимството да не са ангажирани с участие в евротурнирите. „Преди време Ливърпул се доближи много близо до крайния успех, защото имаше по един мач на седмица, убеден е Гуардиола. – Така беше и с Лестър през миналия сезон. Сега вече ние сме изиграли 7 срещи повече от Челси и Ливърпул. При това това са били 7 здрави двубоя в Шампионската лига. Ето защо ще ни бъде много трудно. Но пък футболът е непредсказуем. Ние трябва да сторим всичко по силите си, за да сме на върха в края на сезона. Понякога смяташ, че си си свършил работата, но се оказва, че не е така. От нас се иска да печелим наред и да видим дали в крайна сметка това ще е достатъчно“.

По-рано в понеделник Сити надви Хъл Сити с 3:0 като гост с голове в последните 20 минути. Следващият мач на отбора от „Етихад“ е срещу състава на Юрген Клоп на 31 декември от 19:30 часа.
bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.