Далас Старс – Нашвил Предатърс 18 Април bet365 usa

Двубоят между Далас Старс – Нашвил Предатърс ще се проведе на 18 април (четвъртък) от 03:08 часа след полунощ българско време в двубой номер четири от първи кръг на плейофите в Западната конференция на НХЛ. След първите три дуела Предатърс има аванс от 2-1 победи.

Шансовете на Далас да изравни резултат с победа в идния мач са оценени на 1.86. Залози за победа на Нашвил можете да правите с коефициент 1.95. Линията затова първата третина да бъде най-резултатна се котира със стойност 4.75.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Далас записа победа и загуба в първите две срещи от серията в арената на Нашвил, а в мач номер три отстъпи у дома с 2-3 шайби. Така тексасци не успяха да победят съперника за трети пореден път на своя лед през тази кампания.

Матс Зукарело и Тейлър Сегуин бяха точни за домакините, които отправиха цели 42 удара към вратата на противника в среща номер три. Роко Грималди вкара втори пореден гол в серията, а останалите попадения за победителите бяха дело на Филип Форсберг и Микаел Гранлунд. С ключов принос бе стражът Пека Рине, който спаси 40 изстрела.

„Резултатът е 2-1 в полза на съперника, но ние бяхме по-добрият отбор в два от първите три мача. Ако продължим да играем така, хокейните богове ще ни дойдат на помощ“, заяви треньорът на Далас Джим Монгомъри.

Нападателят на Старс Матс Зукарело, който записа само два мача за тима през редовния сезон, след като бе привлечен в края на февруари, може да се похвали с две попадения от началото на серията. Сегуин изстреля цели 11 удара в понеделник и отново ще тормози защитата на „хищниците“.

В лагер на гостите участието на Уейн Симъндс е под въпросителна. Той все още не е напълно възстановен, след като понесе удар от шайбата в двубой номер две миналата седмица.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com