Далас Старс – Сан Хосе Шаркс 19 Февруари

Двубоят между Далас Старс – Сан Хосе Шаркс ще се проведе на 19 февруари (понеделник) от 03:05 часа след полунощ българско време. Отборът на Шаркс инкасира шест поражения от съперника в последните им осем мача, като най-скорошното бе доста тежко – с 0-6 шайби като гост в Далас на 31 декември.

Коефициентът Сан Хосе да спечели 1.90, а шансовете на калифорнийци да спечелят с два гола разлика в резултата са оценени със стойност 7.00. Коефициентът за победа на Старс пък е 1.90.

Сан Хосе Шаркс повали Ванкувър Канъкс с 4-1 в четвъртък. Поздравявайки се с третата си победа в последните четири шампионатни мача. „Акулите“ са втори в Тихоокеанската дивизия с 70 точки и баланс 31-27, а у дома са излизали победители 16 пъти в 28 домакинства.

Стражът на Шаркс Мартин Джоунс спря рекордни за сезона 43 удара в двубоя срещу Канъкс и продължава със силните си изяви. Брет Бърнс е лидер по точки в тима (50). Откроявайки се с осем в последните седем мача. Логан Коутюр (44 пункта) пък се отчете с гол и четири асистенции в миналите пет двубоя.

Далас Старс се наложи с 3-1 над Сейнт Луис Блус във вторник за шестия си успех в последните седем двубоя в шампионата. „Звездите“ са трети в Централната дивизия с 74 точки и показатели 34-24, включително 13-14 като гост.

Центърът на тексасци Тейлър Сегуйн реализира седем гола в предишните девет сблъсъка и се нуждае от още един. За да достигне кота 30 за четвърти път в кариерата си. Нападателите Александър Радулов и Джейми Бен, наред с колегата им в отбрана Джон Клингберг са най-полезните играчи на тима тази кампания с по 53 точки.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG