Дания – Австрия вторник 16 Октомври

Двубоят между Дания – Австрия ще се проведе на 16 октомври (вторник) от 21:45 часа в Приятелска среща на Националните Отбори. Може ли Дания да запази добрата форма и да спечелят резултат във вторник вечерта, когато Австрия идва да посети MCH Arena в Хернинг за приятелски мач?

Коефициентът за победа на Дания 2.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Австрия да победят се приемат с коефициент 3.20. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Дания – Австрия: Двубой статистика

Това ще бъде само четвъртата среща между двата отбора.
Дания излезе на върха както вкъщи, така и назад в квалификациите за EURO 1992 (2-1 и 3-0).
Австрия вкара встъпителната си победа преди осем години в приятелски мач с (2-1).

Дания – Австрия: Прогноза

Das Team започна с по-бавен старт в кампанията си в Лигата на Нациите, като спадна с 1:0 от Босна и Херцеговина миналия месец. Те обаче станаха готови в петък вечер, като победиха Северна Ирландия с 1:0 вкъщи благодарение на гол от Марко Арнаутович.

Австрия имаше силна поредица от резултати преди посочената загуба от Босна и Херцеговина и те са страна, която обикновено се счита за много трудна за разбиване. Познавайки, че Дания рядко изпраща цели, под 2.5 гола трябва да бъде основната опция за залагания тук.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG