Дания си осигури квота за финалите в Русия

Тази вечер стана ясно името и на последния европейски участник на световното първенство догодина. Това е тимът на Дания. “Червеният динамит” си осигури квота за финалите в Русия, след като спечели с категоричното 5:1 в реванша с Ейре от баража за Мондиала.

Още по-впечатляващо е, че успехът бе постигнат в Дъблин, а гостите направиха пълен обрат, след като първи получиха гол в своята врата. Шейн Дъфи даде преднина на “детелините” още в 6-ата минута, но автогол на Сайръс Кристи в 29-ата, три попадения на Кристиан Ериксен в 32-ата, 63-ата и 74-ата минута, и гол от дузпа на Никлас Бендтнер в 90-ата минута донесоха успеха на гостите. Първата среща в Дания бе завършила без победител – 0:0, така че днешния успех прати “червения динамит” на световното.

Срещата започна повече от добре за домакините. Още в 6-ата минута те стигнаха до откриване на резултата. Тогава след изпълнение на фаул топката бе пратена в наказателното поле, където защитник на Дания действа неразчетено и Шейн Дъфи бе достатъчно съобразителен, за да се възползва от ситуацията и с глава да отбележи за 1:0.

Гостите обаче реагираха като ужилени и веднага създадоха две голови опасности. В 16-ата минутадалечен удар по земя на Вилиам Квист бе спасен от Дарън Рандолф, а две минути по-късно стражът трябваше да показва рефлекс и след силен удар на Пионе Систо.

Последваха два шанса за Ейре. В 21-ата минута Дарил Мърфи стреля от дистанция, а след това в 23-ата минута Маклейн направи страхотен пробив по лявото крило, нахлу в пеналта, но ударът му от малък ъгъл не намери очертанията на вратата.

Тогава дойде моментът на Дания, като само за три минути гостите направиха пълен обрат. В 29-ата минута Систо финтира защитник и подаде остър пас за Кристенсен. Той отправи удар, който се отби от гредата и след това рикошира в крака на Сайръс Кристи, за да се озове зад голлинията за 1:1. След това в 32-ата минута Кристиан Ериксен бе намерен пред наказателното поле и с бомбен шут нацели напречната греда, след което топката влезе във вратата за 1:2.

Второто полувреме започна с положения и пред двете врати. В 52-ата минута Систо отправи далечен изстрел, който бе спасен от Рандолф. Три по-късно след центриране от корнер Дъфи тества рефлексите на Каспер Шмайхел, който обаче бе на мястото си и спаси. В 58-ата минута Дания организира опасна контраатака, завършила с удар на Кристиан Ериксен, като отново Рандолф се намеси решително.

В 63-ата минута гостите окончателно сломиха съпротивата на съперника. Ериксен получи на любимата си позиция пред наказателното поле и с нов бомбен шут за втори път порази вратата на Ейре за 1:3.

В 74-ата минута халфът на Тотнъм оформи и своя хеттрик. При едно центриране в наказателното поле Стивън Уорд буквално спря топката за Ериксен, който със силен шут вкара за 1:4.

В самия край на мача Никлас Бендтнер си изработи дузпа и сам изпълни наказателния удар, за да оформи крайното 1:5 в полза на своя тим.

Така Дания по безапелационен начин си осигури класиране на световното първенсво в Русия, докато играчите на Ейре ще гледат финалите по телевизията.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.