Дарби – Хъл Сити, 8 септември bet365

Двубоят между Дарби – Хъл Сити от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на септември (петък) от 21:45 часа на стадион Прайд Парк.

Коефициентът за победа на Дарби е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за победа  на Хъл се приемат със ставка 4.00

 Дарби – Хъл Сити: Двубой статистика

Дарби има предимство в последните 4 мача между двата отбора, като спечели 3 от тях и загуби 1.

Ако прегледаме последните 10, Хъл отбелязва 6 победи, а Дарби 4 , без нито  1 равен.

Дарби загуби 4 от последните си 5 домакински мача срещу Хъл.

 Дарби – Хъл Сити: Прогноза

Това са две равнопоставени страни. Дарби бяха силни у дома  миналия сезон. Това им дава малко предимство, но Хъл въпреки техните проблеми не трябва да бъдат подценявани. Хълl досега не са пропуснали да отбележат в мач от Лигата и бихме могли да очакваме и сега да вкарат гол.

Атакуващият полузащитник на Дарби Видра изглежда във форма в момента. Чешкият играч обикновенно отбелязва в такива мачове. Неговата способност, форма и позиция го правят основен кандидат за такъв вид залог.

И двата отбора да отбележат

Видра да отбележи по всяко време

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG