Даунинг напуска Мидълзбро

Стюърт Даунинг няма да завърши сезона в Мидълзбро, твърдят британските медии. Той е бил информиран от ръководството на отбора, че е свободен да си търси отбор за период под наем, а кандидати не липсват. Очаква се в близките дни крилото да премине в Нюкасъл, който се бори за завръщане в елитната дивизия на английското първенство.
Мениджърът Айтор Каранка включи само веднъж Даунинг в стартовия състав за последните два месеца, което е ясен знак, че той е излишен в групата на Боро. Ако все пак предпочете да остане във Висшата лига, той ще заиграе за Кристъл Палас, където треньор е добре познатият му Сам Алардайс.
Даунинг, бивш национал и футболист на Ливърпул, има договор с Боро до лятото на 2019-а година.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365