Двоен триумф за Мерцедес в Абу Даби

Мерцедес финишира по шампионски перфектната си кампания във Формула 1 с двойна победа в Гран При на Абу Даби. Валтери Ботас се възползва от полпозишъна си и пресече пръв финалната линия, а негов погласник стана съотборника му Люис Хамилтън.

Междувременно, залози затова Хамилтън да защити световната си титла през 2018 година се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете на Ботас да детронира британеца са оценени на 15.00.

Ботас се поздрави с третата си победа за 2017 година, но тя се оказа недостатъчна той да завърши на второ място в крайното подреждане при пилотите. На тази позиция финишира Себастиян Фетел от Ферари, който зае третото място на „Яс Марина“.

Финландецът пое инциативата още от първата обиколка и не я изпусна почти през цялото състезание. Хамилтън беше през цялото време втори, но в нито един момент не се приближи на по-малко от половин секунда от съотборника си.

Фетел се качи на подиума, но изоставането му от двата болида на Мерцедес беше сериозно. Челната шестица оформиха Кими Райконен (Ферари), Макс Верстапен (Ред Бул) и Нико Хюлкенберг (Рено).

В крайното класиране при пилотите Хамилтън е първи с 363 точки пред Фетел с 317 и Ботас с 305. Мерцедес е на върха при конструкторите с 668 точки, а подгласниците от Ферари събраха 552.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BGnull