Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 20 Август

Двубоят между Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид ще се проведе на 20 август (неделя) от 23:15 часа в среща от новия сезон на Примера Дивисион. Зинедин Зидан спечели седмия си трофей начело на Реал Мадрид, след като неговите момчета победиха с 2:0 Барселона в реванша за Суперкупата на Испания и с общ резултат 5:1 грабнаха отличието.

Коефициентът за победа на Депортиво 9.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.75. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 1.30.

Реал сломи Барселона и в втория мач за Суперкупата след точни попадения на Марко Асенсио (2.75 да се разпише срещу Депортиво) и Карим Бензема през първото полувреме. Така Зидан и компания прибраха втори трофей през този месец след триумфа за Суперкупата на Европа срещу Ман Юнайтед.

„Започнахме сезона по най-добрия начин и вдигнахме две купи. Първото полувреме беше зрелищно, действахме на висока скорост и с много фантазия. След почивката Барса ни създаде доста проблеми, но сме щастливи от резултата. Чака ни тежък сезон в първенството, а там съперничеството с Барселона ще продължи“, заяви Зидан.

Поражението с 0:2 на „Бернабеу“ сложи край на серията от 24 поредни мача, в които Барселона се разписва поне веднъж във вратата на големия съперник Реал Мадрид.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG