Дерби – Престън събота 23 Ноември

Двубоят между Дерби – Престън ще се проведе на 23 Ноември (събота) от 17:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Престън ще се стреми да заеме мястото си в класацията за автоматична промоция в първенството този уикенд. Посетителите са изненадващи претенденти в борбата за Висшата лига.

Коефициентът за победа на Дерби е 2.90Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Престън е 2.45. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дерби – Престън: Двубой Статистика

Като домакин, Дарби не е губил от Престън в последните 7 срещи помежду им.
Том Лоурънс е голмайстора на Дарби с 5 гола. Даниел Джонсън има 8 гола за Престън.
Преди година Дарби бяха номер 5 в класирането с 28 точки. Сега са номер 16 с 21 точки.

Дерби – Престън: Прогноза

В резултат на тази форма посетителите видяха много мачове с нисък резултат през този сезон. Само 14% от гостуващите игри на Престън досега са завършили с над 2.5 гола, докато 75% от домакинските срещи на Дерби са завършили с под 2.5. Отново поддържаме същото, като имаме предвид ниския рекорд. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com