Дерменджиев: Ще спечелим още точки в групата

Наставникът на Лудогорец е убеден, че футболистите му ще имат поводи за радост, ако играят така, както срещу ПСЖСтарши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на отбора в битката с ПСЖ, независимо от загубата с 1:3. Специалистът е убеден, че ако момчетата му продължават да показват игра подобна на тази срещу френския шампион, неминуемо ще спечелят още точки в груповата фаза.

Междувременно коефициентът, затова Лудогорец да преглътне разочарованието от двубоя с ПСЖ с домакински успех над закъсалия Нефтохимик в неделя е в двубой от Първа лига е 1.12. Шансовете затова „орлите“ да водят в резултата на полувремето с 2:0 са оценени на 4.75.

Лудогорец се представи много силно в домакинството си на ПСЖ, но поради липса на късмет в ключовите моменти преклони глава пред френския първенец. Възпитаниците на Дерменджиев откриха резултата още в 16-та минута чрез гол на Натанаел от пряк свободен удар, но преди почивката Блейс Матуиди изравни.

През втората част Единсон Кавани (15.00 да стане голмайстор в Шампионската лига) даде преднина на парижани, а четири минути след това Козмин Моци имаше нещастието да изпусне дузпа за Лудогорец. Това се оказа и преломният момент в срещата, като само броени минути след това Кавани сложи точка на спора с второто си попадение.

„Искам да благодаря на футболистите за това, което направиха в този мач. Знаете класата на ПСЖ. Имахме възможности, но ги изпуснахме. Това е игра на грешки, особено в един такъв турнир. Ще вземем още точки. С всеки един такъв мач отборът израства. Виждате, че момчетата играят без притеснение. Ние ще си играем нашата си игра, така че да можем да зарадваме феновете“, коментира Дерменджиев.

Към момента Лудогорец има само една точка в актива си след ремито (1:1) на старта във визитата на Базел. Швейцарския тим също е с една точка, а с по четири са Арсенал и ПСЖ. В следващия кръг от най-престижната клубна надпревара на Стария континент Лудогорец е гост на Арсенал на 19-ти октомври.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.