Детройт Пистънс – Оклахома Сити Тандър 04 Декември bet365

Двубоят между Детройт Пистънс – Оклахома Сити Тандър ще се проведе на 04 декември (вторник) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. През миналата кампания двата тима се срещнаха на двата пъти, като си размениха по един успех като гости.

Залози за победа на „буталата“ се приемат при коефициент от 2.15. Шансовете за успех на „гръмотевиците“ са оценени на 1.74. Спред коефициентът (-1.0) за тима на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Детройт е втори в Централната дивизия с 13-7 победи, в това число 9-3 успеха у дома. Момчетата на Дуейн Кейси взеха максимума в пети пореден мач в „Little Caesars Arena“ след 111-102 точки срещу шампиона Голдън Стейт Уориърс в събота.

Блейк Грифин отбеляза 26 точки срещу Уориърс, а Андре Дръмонд се отчете с 19 борби и 16 точки. Дръмонд има впечатляващите 17 дабъл-дабъла от 20 мача през сезона и е с 18.6 точки и 16.4 борби средно мач до момента.

Оклахома заема второ място в Северозападната дивизия с 14-7 победи, включително 5-4 успеха като гост. Били Донаван и сие сломиха Атланта Хоукс със 124-109 в петък за 14-та си победа за последните си 17 срещи.

Лидерът Ръсел Уестбрук записа 23 точки, 10 асистенции и девет борби за успеха над Хоукс. Три от резервите на Тандър завършиха двубоя с 13 или повече точки.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG