Джак Бътланд номиниран за играч на месеца за февруари

Вратарят на Стоук Сити Джак Бътланд е в списъка на номинираните футболисти за наградата „Играч на месеца“ на PFA Bristol Street Motors за месец февруари.

Другите имена в списъка са Крис Слайдинг от Манчестър Юнайтед, Паскал Грос от Брайтън, Еден Азар от Челси. Присъства и атрактивното дуо от Ливърпул Мохамед Сала и Роберто Фирминьо.

Формата на Джак Бътланд е блестяща в този сезон. Той е и кандидатът за вратар на Англия за Световното първенство в Русия 2018.  24-годишният фаворит направи пет спасявания повече от всеки друг вратар във Висшата лига с невероятните 19 спасявания  в три мача.

Негова отговорност е постижението да бъде  „вратар, който през миналия месец постигна цифрата от 82.6% спасени изстрели“.

Наградата се определя от футболните фенове по целия свят. Всеки може да регистрира гласа си до  понеделник (5 март) в 8 часа сутринта  на http://po.st/PFAVOTE

Следващата среща на Стоук Сити във  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12  март (понеделник) от 22:00 часа когато отборът ще бъде домакин ан Манчестър Сити на стадион bet365. 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com