Джейдън Санчо се извини за пропусната дузпа на финала на Евро 2020

Джейдън Санчо се извини за пропусната дузпа на финала на Евро 2020 срещу Италия на „Уембли“, но заяви, че не е изненадан от последвалите расистки обиди в социалните мрежи.

Резервите Маркъс Рашфорд, Санчо и Букайо Сака пропуснаха дузпи при загубата с 2:3 от Италия. Той се извини, че е подвел отбора и феновете, и добави, че това е „най-лошото чувство“, което е изпитал в кариерата си до момента.

Тримата чернокожи футболисти бяха обиждани

в социалните мрежи след финала, което предизвика полицейско разследване и осъждане в цялата страна.

„Няма да се преструвам, че не съм видял расовите обиди, които аз и моите братя Маркъс и Букайо получихме след мача, но за съжаление това не е нищо ново. Като общество трябва да се справим по-добре и да държим тези хора отговорни“, написа той в Twitter.

„Омразата никога няма да спечели. На всички млади хора, които са получили подобни обиди, искам да кажа – вдигнете главите си високо и продължете да преследвате мечтата си. Гордея се с този отбор на Англия и с това как обединихме цялата нация в тези трудни 18 месеца за толкова много хора“, добави Санчо.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница. Вземи Нов Бонус Код след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Футболни прогнози от bet-bg.com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.orgСледете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Джейдън Санчо се извини за пропусната дузпа на финала на Евро 2020