Джеймс Дъкуърт – Александър Зверев 3 юли

Двубоят между Джеймс Дъкуърт – Александър Зверев ще се проведе на 03 юли (вторник) от 15:00 часа българско време в среща от първи кръг на Уимбълдън. Александър Зверев ще се опита да се представи добре и най-накрая да оправдае мястото си на четвърти сериен играч. Той все още трябва да постигне резултат на гранд шлем, въпреки спечелването на мастърс събития няколко пъти.

Коефициентът затова Дъкуърт да победи е 15.00. Вероятността Зверев да победи е оценена на 1.030. Ставката за тайбрек в мача е 2.10.

Статистика за срещите между Джеймс Дъкуърт – Александър Зверев:

Зверев и Дъкърърт са се срещали само веднъж в миналото. Сблъсъкът се състоя преди четири години в Heilbronn 2 Challenger , където Зверев спечели поредни сетове (6-3 6-4).

Прогноза:

Зверев няма да влезе в турнира в най-доброто си настроение, след  небрежното си представяне в „Роланд Гарос“ и „Хале“.

Германската звезда премина кръг 16 за първи път в голямо събитие в Париж, но неговото представяне бе всичко друго, но не и обещаващо. Саша бе форсиран в пет сета срещу Лайович, Дзумур и Хачанов, преди да падне с 3: 0 от Доминик Тийм в последните осем.

Той изненадващо не можа да отнеме повече от пет гейма в откриването в Хале срещу Borna Coric. Сега трябва да поставим под въпрос неговата форма преди началото на Уимбълдън.

Дъкуърт имаше много контузии този сезон и пропусна цялата кампания още от загубата си във втория кръг от квалификациите на Аустралиън Оупън. Въпреки това той показа ниво в три тесни сета срещу Марин Чилич в първия кръг на Ролан Гарос преди месец.

Зверев е силен фаворит тук и победата му не трябва да се поставя под съмнение. Няма да бъдем изненадани да видим немския състезател да се бори в началото на мача.

Ще сме достатъчно смели и ще заложим на Зверев да даде сет и да спечели с 3-1 тук .

Можете също така да опитате с над 29.5 гейма в мача.

 

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com