Джейсън Самървил стрймва на живо

Джейсън “jcarver” Самървил отново стриймва последните няколко дни от Aussie Million Main Event в своят популярен Twitch канал, RunItUp.tv.

Twitch.tv е най-бързо развиващата се видео платформа в света, с повече от 100 милиона потребители месечно, а Джейсън Самървил до момента е най-популярната (и може би най-добрата) покер звезда там, т.к. той предлага, както експертни анализи, така и лайв преживявания.

Самървил започна тазгодишното си предаване днес в 4:30 часа българско време и ще се завърне утре, отново в 4:30, с Ден 4 от главното събитие. А в неделя можете да проследите и екшъна от финалната маса.

Това е третата поредна година, в която Самървил е ексклузивен партньор на Aussie Millions и професионалистът на PokerStars дава всичко от себе си в това, което прави най-добре, като казва, „За мен е чест отново да си партнирам с Crown Melbourne, за да покажа на живо 2018 Aussie Millions в Twitch. Aussie Millions е един от най-престижните покер турнири в календара и съм развълнуван да представя отново екшъна на феновете по света. Ние счупихме миналогодишният рекорд в Twitch Poker и имаме още по-добро шоу, планирано за феновете през 2018.“

Според уебсайта на Crown Casino, излъчването на Самървил в Twitch от миналогодишното главно събитие на Aussie Millions е довело до следните впечатляващи резултати:

  • # 1 Най-гледаният покер турнир в Twitch за всички времена
  • # 1 Най-много зрители на финална покер маса в Twitch
  • # 2 Най-много зрители на покер лайв стрийм в Twitch
  • Второто най-голямо шоу в покер историята на Twitch.tv

Bet365 Poker

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус до £100 с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player 100euro Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи на стойност до £100. С бонуса „Нов играч“ можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само по bet365.