Джеко свали шортите на Сократис

Мачът Гърция – Босна и Херцеговина (1:1) от световните квалификации бе белязан и от любопитен момент в заключителните минути, когато по един играч от всеки от двата отбора получи червен картон. В 80-ата минута нападателят Един Джеко се сдърпа със Сократис от гръцкия тим и му свали шортите, за което получи втори жълт картон и бе отстранен от игра. Кириакос Пападопулос пък получи директен червен картон. Вижте любопитната сцена с Джеко и Сократис.

Страхотен гол в 95-ата минута на Йоргос Цавелас лиши Босна и Херцеговина от победа срещу Гърция в мача между двата тима от квалификационна Група „H“ за световното първенство през 2018 година. Двубоят завърши 1:1, като автогол на вратаря Орестис Карнезис даде аванс на гостите от Босна и Херцеговина в 32-ата минута. Халфът на Ювентус Миралем Пянич стреля от пряк свободен удар, топката се отби от гредата, а после от гърба на Карнезис и се озова в гръцката врата.

По всичко личеше, че босненците ще измъкнат много ценна победа, но в петата минута на добавеното време защитникът Цавелас донесе точката на „елините“. Той опъна мрежата зад Асмир Бегович с изумителен шут извън наказателното поле.

Гърците са втори в класирането в групата с 10 точки. Босна и Херцеговина е на трета позиция със 7 точки. Лидер е Белгия с пълен актив от 12 точки след 4 мача. С по 3 точки са Кипър и Естония, а Гибралтар все още няма спечелена точка.

bet365