Дженоа – Виртус Ентела 06 декември bet365

Двубоят между Дженоа – Виртус Ентела ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 19:00 часа  в среща за Суперкупата на Италия Посетителите започнаха новия сезон в приличен стил в Серия С. Въпреки това, те имат две равенства и загуба в последните три мача.

Коефициентът за победа на  Дженоа е 1.50 .  Равенството в мача е оценено с 4.00.  Коефициентът за победа на Виртус Ентела е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дженоа – Виртус Ентела: Статистика Н2Н

Дженоа не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Дженоа са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Дженоа – Виртус Ентела: Прогноза

Посетителите постигнаха най-малко гол във всеки от последните четири мача в третото ниво на италианския футбол.

Дженоа падна с 2-1 в Торино. Те отвориха играта прилично, но всичко се разпадна, когато халфът Ромуло  остави отборът с десет играчи в 28-ата минута на мача.

Този сблъсък трябва да предостави на Дженоа  фантастична възможност да се съвземе  от ужасяващата си серия и да повиши увереността си преди предстоящите предизвикателства в топ лигата. Има две дивизии, разделящи двата отбора, и трябва да очакваме домакинска победа тук залог банкер.

Дженоа да спечели
HT / FT  Дженоа / Дженоа  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG