Дженоа – Милан 21 януари bet365

Двубоят Дженоа – Милан от  Серия А на Италия ще се проведе на 21 януари (понеделник) от 16:00 часаДяволо загуби в Supercoppa Italiana срещу Ювентус. Участието им беше такава голяма възможност за тях, но съвсем очаквано Кристиано Роналдо счупи надеждите им.

Коефициентът за победа на Дженоа е 3.40.  Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на Милан  е 2.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дженоа – Милан: Статистика Н2Н

Статистиката на Милан като гост този сезон: 2-5-2.
Доменико Кришито има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Дженоа. Franck Kessie е с 5 за Милан.
Krzysztof Piatek е голмайстора на Дженоа с 13 гола. Гонзало Игуаин има 6 гола за Милан.

Дженоа – Милан : Прогноза

Griffin е без победа в седем от последните си осем домакински срещи и в 14 от последните си 15 мача. Те са само на седем точки от зоната на изпадащите, а техните колеги са един от участниците в Шампионска лига. Отборът от Милано също е без загуба в 21 от последните си 27 изяви. Те също така отчаяно искат да компенсират загубата си в Суперкупата.

Червено- сините са допуснали гол в осем от последните си девет опита у дома, и в 15 от последните си 16 мача.

Един състезател като Ил Дяволо, при управлението на Дженаро Гатузо, с право се очаква да води в резултата поне на полувремето в мача.

Милан да води и в двете полувремена

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini. bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG