Дженоа – Сасуоло неделя 05 Януари

Двубоят Дженоа – Сасуоло от Серия А на Италия ще се проведе на 05 януари (неделя) от 19:00 часа. Дженоа прекара Коледата на дъното на Серия А, като през новата година ги очакват сериозни проблеми. От клуба се надяват, че Дейвид Никола може да вдъхнови бърз обрат.

Коефициентът за победа на Дженоа е 2.30. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Сасуоло е 3.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дженоа – Сасуоло: Статистика Н2Н

  • Сасуоло нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
    Преди година Сасуоло бяха номер 8 в класирането с 25 точки. Сега са номер 12 с 19 точки.
    Кристиан Ромеро има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Дженоа. педро Обианг е с 6 за Сасуоло.

Дженоа – Сасуоло: Прогноза

Смятаме, че Сасуоло ще се възползва от проблемите на домакините, предвид страхотния им рекорд напоследък. Тъй като Дженоа отстъпва твърде много и постоянно не успява да отбележи, те трябва да претърпят още едно поражение. Сасуоло са непобедени в последните си три мача в Серия А срещу Дженоа през първата половина на сезона: равенство и две победи. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com