Дженс „Jeans89“ Килонен говори за високите лимити

Дженс „Jeans89“ Килонен е един от най-успешните онлайн PLO играчи на всички времена и все още е най-големият победител от високите лимити в PokerStars. Той неотдавна отговори на няколко въпроса на Susquehanna International Group (SIG), трейд фирма, в която стажува от юли тази година.

bet365 Вижте онлайн покер залата на bet365 !

Дженс е оставил покера на заден план от 2015 г. насам, когато започна да учи финанси в университет в Хелзинки (въпреки че все пак успя да спечели над $1 милион в PokerStars през 2015 г., както и още $1,1 милион за първото си място в $25К PLO събитие на WSOP). След завършване на образованието си, Дженс изкара 4 месеца стаж в Helsinki Capital Partners, преди да се премести в Пенсилвания, за да продължи със стаж в SIG.

В интервюто Килонен разказва за бившата си професия на пълно работно време, заявявайки, че смята, че в пика си той „определено е бил в топ 3 на най-добрите PLO играчи в света, ако не и най-добрият“. Трудно е да го обориш, имайки предвид резултатите му. Той също така казва, че най-силната част от неговата игра вероятно е неговата способност да експлоатира другите играчи на масата и че е готов да се отклони значително от стандартната си стратегия, за да увеличи максимално своето предимство пред даден играч.

В интервюто Килонен дава много подробна разбивка на неговия мисловен процес по време на играта му в най-големият пот, който е спечелил в кариерата си.

Въпросният пот е за $297,435.90, в който е играл срещу Виктор „Isildur1“ Блум, Рони „1-ronnyr3“ Кайзер и Илари „Ilari FIN“ Сахамис през април 2012 г. в PokerStars на $100/$200 масите.

 

 

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!