Джирона – Виляреал сряда 22 Януари

Двубоят Джирона – Виляреал от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 22 януари (сряда) от 22:00 часа. Джирона проби в шестнадесетте кръга след драматичната си победа с 4:2 над Картагена в предишния кръг. Резултатът беше равен с 2-2 в края на деветдесетте минути в последния мач.

Коефициентът за победа на Джирона е 3.30. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Виляреал е 2.20.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джирона – Виляреал: Статистика Н2Н

Виляреал са в серия от 4 поредни победи като гост.

Джирона – Виляреал: Прогноза

От друга страна, Виляреал последователно вписва имената си на таблото и отбелязва два или повече гола в три от предишните си четири изхода.

Очаквайте и двата отбора да отбележат в този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Copa Del Ray можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG