Джирона – Депортиво Алавес 12 януари bet365 laliga

Двубоят Джирона – Депортиво Алавес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 12 януари (събота) от 19:30 часа.  Алавес продължи сезона на мечтите си в началото на годината, след като миналия уикенд преодоляха Валенсия с 2: 1 у дома. Победата помогна на отбора да се изкачи на 4-та  позиция в класирането.

Коефициентът за победа на Джирона  е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.10.  Коефициентът за победа на Депортиво Алавес е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джирона – Депортиво Алавес: Статистика Н2Н

Джирона не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Deportivo Alaves Sad като гост този сезон: 4-0-5.
Преди година Deportivo Alaves Sad бяха номер 14 в класирането с 15 точки. Сега са номер 4 с 31 точки.

Джирона – Депортиво Алавес: Прогноза

Домакините започнаха сезона по обещаващ начин, но формата им донякъде претърпя спад. Те слязоха до 9-то място в класирането на лигата след две загуби и две равенства в последните четири мача в лигата. Джирона завърши с 2: 2 срещу Леванте миналия уикенд, след като изравни в 86-тата минута.

Alaves или равен – двоен шанс

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.    bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG