Джирона – Екстремадура 16 Януари

Двубоят Джирона – Екстремадура от Сегунда Дивисион на Испания ще се проведе на 16 януари (четвъртък) от 21:00 часа. Като страна, която е отпаднала от най-горната дивизия, Джирона щеше да подходи към тази кампания с оглед на промоция, макар че, както стоят нещата, те не са съвсем на път да постигнат тази цел.

Коефициентът за победа на Джирона е 1.45. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Екстремадура е 4.20. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джирона – Екстремадура: Статистика Н2Н

Кристиан Стуани е голмайстора на Жирона с 16 гола. Ноно има 4 гола за УД Екстремадура.
Жерард Гумбау Гарига има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Жирона. Giovanni Zarfino е с 10 за УД Екстремадура.
Жирона се намира в губеща серия от 3 мача в ЛаЛига 2.

Джирона – Екстремадура: Прогноза

Играчите на „Точен резултат“ могат да изпробват с победа за домакините. За всички, които се борят срещу топ отбори, посетителите са вкарали във всеки от трите си гостуващи мача срещу шест отбора през този сезон, дори и никоя от тези цели да не е отчитала нищо. Не само, че Екстремадура загуби с три гола до един в обратната страна на този мач, но и допусна три пъти на няколко пъти срещу големите отбори. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com