Джирона – Реал Сосиедад 25 Февруари bet365 LaLiga

Двубоят Джирона – Реал Сосиедад от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 25 февруари (понеделник) от 22:00 часа. Мачът от понеделник вечерта тази седмица в Ла Лига идва от Каталония, където Джирона поема Реал Сосиедад.

Коефициентът за победа на Джирона е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Реал Сосиедад  е 3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джирона – Реал Сосиедад: Статистика Н2Н

Като домакин, Жирона не е губил от Реал Сосиедад в последните 3 срещи помежду им.
Кристиан Стуани е голмайстора на Жирона с 13 гола. Willian Jose има 9 гола за Реал Сосиедад.
Жирона са в серия от 3 поредни домакински загуби.

Джирона – Реал Сосиедад: Прогноза

Каталунците спечелиха само 2 от последните си 17 домакински мача в Ла Лига. Това е наистина лош рекорд и само Huesca е спечелила по-малко точки от този сезон. За разлика от Sociedad са далеч от специалисти. Само Реал Мадрид и Барселона са спечелили повече точки от пътуванията си в Ла Лига този сезон, отколкото баските и техния непобеден рекорд през 2019 г. във всички състезания.

Да заложим за Уилиан Хосе, за да вкара по всяко време, също може да си струва да се обмисли. Нападателят на Сосиедад изстреля 6 гола в последните си 7 мача.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com