Джокович започва работа с Агаси

Световният №2 Новак Джокович (Срб) потвърди, че Андре Агаси ще бъде новия му треньор. Сърбинът съобщи новината след финала на Мастърса в Рим, където бе повален от младата надежда Александър Зверев (Гер) с резултат 6-4 6-3.

Коефициентът затова предстоящото сътрудничество с американеца да окаже желания резултат и Джокович да завоюва отличието в Париж е 4.00. Залози за триумф на сърбина на Уимбълдън се приемат със ставка 3.25, а вероятността той да стане шампион на US Open e оценена на 2.75.

Джокович ще започне съвместна работа с Агаси следващата седмица. Kогато стартира втория турнир от Големия шлем за годината – Френч Оупън.

„Говорих няколко пъти с Андре по телефона през последните седмици и решихме да се съберем в Париж. Той ще бъде там с мен и ще видим какво ще стане в бъдеще. И двамата сме ентусиазирани да работим заедно и ще видим докъде ще ни отведе това. Нямаме дългосрочни планове, като за момент просто искаме да се опознаем. Той няма да остане за целия турнир, а само известно време“, каза Джокович.

Джокович, който днес навършва 30 години, изпитва известни затруднения от спечелването на първата си титла във френската столица през миналата година. В края на последната кампания той прекрати взаимоотношенията си с Борис Бекер, а в началото на този месец взе изненадващото решение да се раздели с дългогодишния си щаб, включващ Мариан Вайда, кондиционния треньор Фил Грич и физиотерапевта Милян Аманович.

Ноле може да се похвали с 12 титли от Големия шлем, докато бъдещият му треньор Агаси е спечелил осем трофея от „славното каре“. 47-годишната американска легенда се оттегли от тура през 2006 г. и никога не е бил в ролята на треньор.

Нека Ви напомним, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG