Джокович излиза срещу Мъри за №1 в ранглистата

Твърде кратък може да се окаже периода, в който сме наричали Новак Джокович „бившия номер 1 в света“. Сърбинът има шанс още утре да се върне на върха в ранглистата, ако победи настоящия лидер Анди Мъри в спора за титлата във финалния „Мастърс“ в Лондон с награден фонд 7,5 милиона долара.
Джокович прегази като валяк в полуфиналите японеца Кей Нишикори с 6:1, 6:1, като дори нахлуването на фен на корта на повлия на концентрацията, с която преследваше победата и мястото във финала.

В другия полуфинал Мъри трудно победи канадеца Милош Раонич с 5:7, 7:6 (5), 7:6 (9) в най-дългия трисетов мач в историята на надпреварата, продължил 3:38 часа.

Така в неделя Джокович ще защитава не само титлата си от Лондон срещу Мъри, а ще има шанс да се върна на върха в ранглистата, от който слезе след 122-седмична доминация преди едва преди две седмици.  За последно Мъри и Джокович играха на финала на „Ролан Гарос“ в Париж в началото на юни, когато сърбинът триумфира за първи път в кариерата си във френската столица след обрат 3:6, 6:1, 6:2, 6:4.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.