Джон Джоунс – Доминик Рейес 09 Февруари

Двубоят между Джон Джоунс – Доминик Рейес ще се проведе на 09 февруари (неделя) в около 05:00 часа след полунощ в среща от UFC/ММА. Прегледайте нашите безплатни спортни прогнози и най-добри коефициенти от водещата компания за спортни залози оналайн bet365.

Коефициентите Джон Джоунс да спечели предстоящата среща са 1.22, а шансовете за Доминик Рейес са 4.50. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365 mma можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за бокс. bet-bg ufc

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 ufc можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com