Джо Алън пропуска мача с Манчестър Сити

Хюз първоначално се надяваше, че бившият футболист от Ливърпул Джо Алън ще бъде на разположение за селекция този уикенд, но по време на пресконференцията си в петък, Уелшман потвърди, че ще остане настрана.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 10.00. Залози за това Стоук да победят се приемат със ставка 19.00.


Полузащитникът на „Потърс“ претърпя тежка травма в главата, по време на играта за Уелс по-рано тази седмица, което води до преждевременното му оттегляне.

„Джо не се чувства страхотно – той влезе вчера, чувстваше се много по-добре, но реалността е, че той няма да бъде на разположение „, каза той.

„Очевидно мозъчното сътресение е нещо, с което не можете да поемате никакви рискове и трябва да следваме протокола.

„Надяваме се, че той ще покаже подобрение и ще може да се завърне за тренировки следващата седмица.
„Той няма да бъде на разположение в събота, за съжаление, той е имал голям удар в главата, и му е трудно да си спомни самия инцидент, така че да ви разкаже сериозността.“

Той добави: „Трябва да бъдем внимателни, да бъдем ръководени от правилните хора, така че ние ще се придържаме към тях.“

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save