Динамо Брест – Ислоч 12 Април

Двубоят между Динамо Брест – Ислоч ще се проведе на 12 април (неделя) от 19:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. След като взе титлата от Висшата лига в Беларус от БАТЕ Борисов за първи път от 2005 г. насам, Динамо Брест винаги ще има натиск върху раменете си в кампанията през 2020 година.

Коефициентът за победа на Динамо Брест е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Ислоч е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Динамо Брест – Ислоч: Двубой статистика

Като домакин, ФК Брест не е губил от ФК Ислох в последните 5 срещи помежду им.
По време на последните 5 срещи с ФК Брест като домакин, ФК Брест спечели 3 пъти, при 2 равенства и 0 победи за ФК Ислох. Головата разлика е 13-4 в полза на ФК Брест.
Мачове от миналия сезон: 5-1 (ФК Брест домакин) и 1-1 (ФК Ислох домакин).

Динамо Брест – Ислоч: Online Прогноза

Това прави залога на победа за домакините или двоен шанс да изглежда особено привлекателен и в крайна сметка очакваме и двата отбора да отбележат в мача. Четири от последните 10 мача на Ислоч завършиха с 1-1, докато Динамо Брест видя същата оценка в три от последните си седем мача в домакинската лига.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Premier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com