Динамо Загреб – Андерлехт 13 Декември bet365

 Двубоят между Динамо Загреб – Андерлехт ще се проведе на 13 Декември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Динамо Загреб, най-добрият отбор в групата, е домакин на най-зле представящият се в групата – Anderlecht, на стадион Maksimir, този четвъртък. Загреб вече се е квалифицирал за следващия етап от състезанието, докато Андерлехт не успя да го направи.

Коефициентът за победа на Динамо Загреб 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Андерлехт 6.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Загреб – Андерлехт: Двубой Статистика

Андерлехт не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Изет Хайрович е голмайстора на Динамо Загреб с 3 гола. Закария Бакали има 2 гола за Андерлехт.
Динамо Загреб нямат загуба в последните си 4 мача.

Динамо Загреб – Андерлехт: Прогноза

Домакините са фаворити в този мач. Те вече се класираха за нокаутите на състезанието, докато противниците им не успяха да го направят по-рано.

Те са изправени пред трудната задача да се изправят срещу потенциалните шампиони на групата, които са са отчаяни да станат групови играчи. Междувременно Андерлехт няма за какво да играе.

Динамо загуби само един от последните си 21 мача. Вкъщи те спечелиха последните си пет мача и загубиха само един от 22-те си опита. Anderlecht има само една победа зад името си в последните си десет мача и е загубил шест от последните си срещи като гост.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com