Динамо Загреб – Ман Сити 11 Декември

Двубоят между Динамо Загреб – Ман Сити ще се проведе на 11 Декември (сряда) от 19:55 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. След поражение в дербито, което може да има катастрофални последици за защитата на титлата във Висшата лига, Манчестър Сити ще посрещне възможността да остави домашните си неволи след тях.

Коефициентът за победа на Динамо Загреб е 4.75Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.61. Гледай мача на Живо по BTV Action. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Загреб – Ман Сити: Двубой Статистика

Мислав Орсич е голмайстора на Динамо Загреб с 4 гола. Рахийм Стърлинг има 5 гола за Ман Сити.
Динамо Загреб не са губили в последните 34 свои домакинства.

Динамо Загреб – Ман Сити: Прогноза

Заедно с победата за Ман Сити, съветваме гражданите да спечелят в нашата правилна прогнозна оценка. Сити са без празна мрежа в девет мача, въпреки че са отстъпвали повече от веднъж само в три отделни случая по време на тази последователност. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com