Динамо Загреб – Ференцварош 06 Август

Двубоят между Динамо Загреб – Ференцварош ще се проведе на 06 Август (вторник) от 21:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. След като навлезе дълбоко в последния сезон на Лига Европа, се очаква, че Динамо Загреб може да излезе в груповата фаза на Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Динамо Загреб е 1.45Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Ференцварош е 8.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Загреб – Ференцварош: Двубой Статистика

Ferencvarosi нямат загуба в последните си 11 мача.
Динамо Загреб не са губили в последните 24 свои домакинства.
Динамо Загреб са в серия от 17 поредни домакински победи.

Динамо Загреб – Ференцварош: Прогноза

Очакваме още неприятности за Ференцварош, който посреща силния екип на Динамо. Домакините са фаворити да спечелят този сблъсък след осем победи в последните си девет мача. Динамо са осигурили шест директни победи във всички състезания, докато те изглеждат като страна да се страхуват в квалификационните кръгове на Шампионската лига. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com