Динамо Киев – Клуб Брюж 13 Август

Двубоят между Динамо Киев – Клуб Брюж ще се проведе на 13 Август (сряда) от 20:30 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Загубата на първия мач със сигурност няма да бъде в дневния ред на Динамо, нито ще искат да се върнат в Украйна, без да са вкарали гол.

Коефициентът за победа на Динамо Киев е 2.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Клуб Брюж е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Киев – Клуб Брюж: Двубой Статистика

Брюж нямат загуба в последните си 7 мача.
Резултат от първият мач: Брюж – Динамо Киев 1-0.
Брюж са в победна серия от 6 мача.

Динамо Киев – Клуб Брюж: Прогноза

В интерес на истината, от гледна точка на залаганията, това е всичко друго, но не и примамлива игра. За тези, които искат да участват, „Club Brugge +1 Handicap“ е разумен вариант. Посетителите попречиха на Киев да създаде много миналата седмица, докато имат нещо, което да защитят. Добавете факта, че те се справиха добре като гост срещу по-добри страни от миналия сезон. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com