Динамо Киев – Малмьо 19 Септември

Двубоят между Динамо Киев – Малмьо ще се проведе на 19 септември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Динамо Киев направи шест мача без победа, когато миналата седмица у дома загуби Десна в лигата с 2: 1, докато Малмьо спечели третия си мач от началото, като в домакинството на Норкьопинг спечели победа с 1:0.

Коефициентът за победа на Динамо Киев е 1.66. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Малмьо е 5.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Киев – Малмьо: Статистика Н2Н

Малмьо са в победна серия от 3 мача.

Динамо Киев – Малмьо: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в четвъртък и сме предвидили краен резултат в полза на Динамо Киев. Домакините не бяха най-добрите през последните седмици, отбелязвайки твърде много голове, но редовно намираха гърба на мрежата и именно за това вярваме, че ще спечелят състезанието в четвъртък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com