Динамо Москва – Локомотив Москва 18 Август

Двубоят между Динамо Москва – Локомотив Москва ще се пороведе на 18 август (неделя) от 17:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Към момента Динамо Москва е в непоследователна форма и има само една победа в новата си кампания досега. Отборът достигна до равенство два пъти и също се е поддал на загуба два пъти.

Коефициентът за победа на Динамо Москва е 3.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Локомотив Москва е 2.45. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Москва – Локомотив Москва: Двубой статистика

Последната домакинска победа на Dinamo Moscow срещу Локомотив Москва бе през 2013.
По време на последните 18 срещи с Dinamo Moscow като домакин, Dinamo Moscow спечели 7 пъти, при 5 равенства и 6 победи за Локомотив Москва. Головата разлика е 28-27 в полза на Dinamo Moscow.
Мачове от миналия сезон: 0-1 (Dinamo Moscow домакин) и 1-1 (Локомотив Москва домакин).

Динамо Москва – Локомотив Москва: Прогнози

Четири от предишните им пет посещения във VTB Arena завършиха с над 2.5 гола. Като се има предвид, че Локомотив Москва е вкарал девет гола от последните си пет сблъсъка самостоятелно, очаквайте гостите да изравнят целите в събота. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com