ДиСи Юнайтед – Далас събота 13 Октомври

Двубоят между ДиСи Юнайтед – Далас ще се проведе на 13 октомври (събота) от 23:55 часа в мач от Висшата лига на САЩ. Чернo- червените са на 6 поредни победи в MLS.

Коефициентът за победа нa ДиСи Юнайтед е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Далас е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ДиСи Юнайтед – Далас: Двубой статистика

ДиСи Юнайтед не е побеждавал в последните си 3 мача срещу ФК Далас.
ДиСи Юнайтед не са губили в последните 6 свои домакинства.
ДиСи Юнайтед нямат загуба в последните си 7 мача.

ДиСи Юнайтед – Далас: Прогноза

DC отбеляза 13 гола в последните си 5 мача в МЛС. Рууни изглежда добре при завръщането му след дълго време. След като бе смъртоносното оръжие на Манчестър Юнайтед, той имаше трудности, откакто ги напусна и се присъедини към Евертън. Но сега той показва признаци на тази стара поразителна мощ, която притежава.

Acosta беше приятно допълнение към отбора за DC. Ако може да предостави топки на Рууни, може би ще се впуснем в интересен спектакъл от голове.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG