ДиСи Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс bet365

Двубоят между ДиСи Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс ще се проведе на 26 юли (четвъртък) от 03:00 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. Ню Йорк Ред Булс ще бъде далеч от дома, но няма съмнение, че те ще бъдат фаворити да спечелят тази игра, докато поемат клуба на дъното на Източната конференция DC United.

Коефициентът за победа нa ДиСи Юнайтед е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Ню Йорк Ред Булс е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ДиСи Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс: Двубой статистика

Когато последните отбори се срещнаха на този стадион, Red Bulls спечелиха с 2-1.

Като домакин или гост DC United има само една победа в последните 11 срещи.

В последните 5 мача червените бикове успяха да постигнат поне 2 гола на среща.

ДиСи Юнайтед – Ню Йорк Ред Булс: Прогноза

Пазарът на залози е наистина отворен тук, което ни дава голяма стойност, така че въпреки че Red Bulls са фаворити за спечелването на играта, те не стават за залози. Техният далечен рекорд не е страхотен, но ние се чувстваме изправени пред долния отбор, който няма доверие и предвид факта, че имат добри резултати през последните 3 години срещу DC Юнайтед, една далечна победа е на картите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от САЩ Висша Лига  са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Новини и топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG