Доминик Тийм – Александър Зверев 13 Май

Двубоят между Доминик Тийм – Александър Зверев ще се проведе на 13 май (неделя) от 19:30 часа българско време в среща на финала на Мастърс турнира в Мадрид, Испания (АТР 1000). Двубоят ще започне след 19:30 часа наше време.

Коефициентът за успех на Тийм е 1.80, а вероятността той да вземе първия сет е оценена на 1.72. Залози за победа на Зверев се приемат с коефициент 2.00.

След като детронира петкратния шампион Рафаел Надал в 1/4-финалите, Тийм се наложи над южноафриканския гигант Кевин Андерсън с 6-4 6-2 в подножието на финала. 24-годишният „Доминатор“ ще участва в мача за титлата в „Каха Махика“ за втори пореден сезон.

Тийм ще търси първа Мастърс отличие в 15-ия финал в кариерата си (девет спечелени) и пети на клей. Той е на прага на втори триумф за годината на любимата настилка, след като по-рано стана шампион в Буенос Айрес.

Зверев елиминира канадската надежда Денис Шаповалов с резултат 6-4 6-1, записвайки осми последователен успех в тура, след като миналата седмица покори родния Мюнхен. 21-годишният тенисист е без загубен сет от старта на надпреварата в испанската столица.

Световният номер три ще излезе за четвъртия си финал на Мастърс равнище и втори за сезона (Маями), като пред него се открива възможността да вдигне трета титла от тази категория. Първите две той завоюва през миналата година в Рим и Канада.

Тийм може да се похвали с четири победи в пет мача срещу германския съперник. Той има тотално превъзходство в сблъсъците им на клей, водейки му с 3-0. За последно обаче те се срещнаха на червени кортове чак преди две години, а именно на Откритото първенство на Франция, където австриецът ликува в четири сета – 6-7 (4) 6-3 6-3 6-3.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com